Huurvoorwaarden:

De huurder/bestuurder moet minimaal  21jaar oud zijn en minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. 

Verhuur geschiedt uitsluitend op vertoon van een dubbele legitimatie (rijbewijs + paspoort of identiteitskaart). Deze moeten te allen tijde  op dezelfde naam staan. 

De huurder is ook altijd de 1e bestuurder. De legitimatiebewijzen en de pinpas of creditcard dienen altijd op naam van de huurder/1e bestuurder te staan. Alleen de op het contract vermelde(n) bestuurder(s) mogen de auto besturen. 

Het borg bedrag dat u bij vertrek dient te betalen kunt u voldoen via Pin en/of Credit Card. De hoogte van de borg is afhankelijk van type huurauto en de lengte van de huurperiode. Vanaf groep DB moet de borg verplicht via een Credit Card lopen. 

Uit veiligheidsoverwegingen accepteren wij geen contant geld . Aan het einde van de huur maken wij het  restant van de borg binnen 2 werkdagen over naar de Iban bankrekening van de huurder.

Het eigenrisico bedraagt voor auto’s  uit de groep AB t/m  DB € 850,00 per schade geval. Tegen een premie van € 8,50 per dag is dit eigenrisico te verlagen naar € 250,00 per schade geval. Het eigenrisico bedraagt voor auto’s  uit de groep EBA t/m  Q € 1.250,00 per schade geval. Tegen een premie van € 12,50 per dag is dit eigenrisico te verlagen naar € 350,00 per schade geval. 

U reserveert altijd een auto klasse en geen specifiek merk  en/of type. Wij kunnen geen bepaalde auto garanderen, maar zullen wel een gelijkwaardige auto beschikbaar stellen.

Sommige van onze voertuigen zijn voorzien van een Track & Trace systeem. 

Wij hebben het recht om, zonder opgave van reden, verhuur te weigeren en/of auto terug te vorderen.

Wij zijn lid van de BOVAG en kunnen daardoor gebruik maken van het landelijke waarschuwingssysteem Elena.

Indien de huurauto wordt teruggebracht buiten onze openingstijden, blijft de huurder/bestuurder aansprakelijk voor schade en diefstal tot dat wij de auto hebben kunnen controleren binnen 2 uur na openingstijd van de vestiging.

Bekeuringen zijn altijd voor rekening van huurder/bestuurder. Wij zullen op basis van wet-mulder de bekeuring altijd weerleggen naar de bestuurder/huurder. Indien dit niet lukt belasten wij deze door aan de huurder/bestuurder, de  administratiekosten bedragen € 12,50 per bekeuring.

Verder gelden voor de verhuur van onze voertuigen de BOVAG algemene huurvoorwaarden.

Aanvullende voorwaarden op de Algemene Huurvoorwaarden voor de Leden van de Bovag Verhuurbedrijven