Juist in deze tijden is er behoefte aan flexibele mobiliteitsoplossingen voor korte of langere perioden. CityRent biedt tal van oplossingen.

Oplossingen waarvan u de voordelen direct inzichtelijk krijgt. Zo kunt u aanzienlijk besparen op uw mobiliteitskosten wanneer u een auto huurt voor medewerkers met een tijdelijk dienstverband of voor u zelf alleen als u deze nodig heeft.

CityRent berekent een scherp maandtarief, dat elke maand dat u verlengd voordeliger wordt; vooraf is dus geen indicatie van huurperiode nodig. Dat is de CityRent flexibiliteit!

Ook kunt u voor korte termijn auto’s huren, waarbij u dan op basis van omzet per kwartaal een “kick-back” bonus ontvangt; vooraf is daarvoor geen indicatie van dagen nodig. Dat is de CityRent flexibiliteit!

Wanneer u veel kilometers rijdt heeft CityRent voor u een “kilometer maatprijs” , waardoor u de huurkosten vooraf kunt bepalen en er geen verrassingen zijn. Dat is de CityRent flexibiliteit!

De huurauto’s worden indien u dit wenst op uw bedrijfslocatie afgeleverd en na gebruik weer opgehaald, voor u dus geen tijdverlies. Dat is de CityRent flexibiliteit!

Speciaal voor zakelijke huurders, die niet vaak huren is er de CityRent Business Club, door een gratis lidmaatschap aan te gaan, profiteert u – samen in een club met andere “klein gebruikers” – van de lage tarieven, die normaal uitsluitend voor “grootgebruikers” van toepassing zijn. Wij leggen u de mogelijkheden graag uit. Ook dat is de CityRent flexibiliteit!