Auto’s huren, geen vuiltje in de lucht

CityRent Autoverhuur is al jaren bezig met schone mobiliteit. In 2010 heeft CityRent het label Eco-Drive gelanceerd. Onder dit label  was CityRent een van de eerste autoverhuurbedrijf dat uitsluitend schone auto’s verhuurde.  De vloot bestond uit personen auto’s en bestel bussen op Groengas en elektra. Auto’s, die op groengas rijden zijn, als het gaat om schone mobiliteit, bij veel mensen minder bekend dan elektrische auto’s. Toch is het rijden op groengas zeker zo milieuvriendelijk. Rijden op groengas en elektra is bovendien veel goedkoper dan rijden op diesel of benzine. De beperkte actieradius, die bij elektrische auto’s soms als nadeel wordt ervaren, is bij auto’s, die op groengas rijden geen probleem. Na 300 km. schakelt de auto automatisch over op benzine tot u de groengastank weer heeft gevuld.

Zowel auto’s die op elektra, als die op groengas rijden stoten geen of heel weinig CO2 en stikstofoxide uit, vandaar dat de leuze van CityRent Eco-Drive is “ huren op groengas, geen vuiltje in de lucht”. CityRent Eco-Drive verhuurt o.a. verschillende type Fiats, Volkswagens en audi’s. Deze auto’s en bussen zijn standaard bij de bouw al voorzien van geheel in het chassis weggewerkte Groengas tanks. 

GroenGas auto’s zijn nog steeds te koop en worden langzaam populairder. Een veel gebruikte term voor groen gas is CNG gas, wat vaak bekender. CityRent autoverhuur heeft door de populariteit van de elektrische auto gekozen om de groengas auto’s niet meer te verhuren.

Nadat in 2011 de Nissan leaf de eerste elektrische auto in onze vloot was is er veel gebeurd, veranderd en verbeterd binnen het elektrische rijden.  Hierbij is de verbeterde actieradius de grootste vooruitgang.
Doordat de elektrische auto voor iedereen steeds “normaler” is geworden heeft CityRent het Eco-Drive label opgenomen in de huidige gangbare vloot. U kan de elektrische auto’s vinden onder het kopje  “voertuigen” > “personenauto’s”.

Voor vragen, informatie of een persoonlijk advies kan u contact opnemen met CityRent Autoverhuur.

info@cityrent.nl
0104135958